Cinema Color Szabadtéri Filmklub
Műsor...Elérhetőség...Archívum...Galéria...Fórum

December 3.

Best of Trash Film Festival

A horvátországi TRASH FILM SOCIETY támogatásával a CINEMA COLOR FILLMKLUB büszkén mutatja be a TRASH FILM FESTIVAL termésének legjobbjait, név szerint : 

VÉRTANYA
(Blood shed)
00:16:00
Kanadai
Rendezte: Jason Shipley

Egy drogok és alkohol hatása alatt álló testvérpár véres játékokat űz az erdőben, valahol Kelet-Kanadában

A HALÁL NAPJA
(Dan mrtvih/Day of the dead)
00:09:10
Horvát
Rendezte: Dario Lonja

Vannak napok, amikor nem jön össze semmi, és vannak napok, amikor minden összejön …

SHIKATO
(Shikato)
00.04:02
Horvát
Rendezte: Ivan Grizbaher

Az ismeretlen utazó hirtelen egy idegen helyen találja magát. Shikato mester varázsolta oda, hogy megtudja: vajon ismeri e az utazó a Shikato üdvözlést? Persze, hogy nem ismeri, Shikato mester ezért párbajban  teszi próbára .

 

A GYILKOS MELLTARTÓ
(The Killer Bra)
00:20:00
Kanadai
Yakov Levi

Laura gyönyörű melltartót talál egy üzletben, ám sajnos egy másik lány is szemet vetett rá. Összecsapnak a melltartóért, de a veszekedés véletlenül a másik lány halálához vezet. Laura aztán mégis megveszi a melltartót mit sem sejtve arról, hogy a halott vetélytárs átka száll arra, hogy bosszút álljon Laurán és lakótársain.

RÓZSASZÍN RÉPA
(Ruzicastva Mrkva)
00:06:38
Horvát
Rendezte:Alen Vukovic

A Meleg Ninja-k feladata, hogy elűzzék a gonoszt Észak-Lukavec-ből.  Sovány sztori, vastag sebek

BOTOXIA
(Botoxia)
00:08:16
Amerikai
Rendezte: Jai Mitchell

Mérgező botox hatására egy nőből „Botox Szörny” válik. A szörny megtámadja New York-ot, a Pentagonnak nem marad más választása: a legmagasabb szinten kiképzett ninjákat küldi a krízis megoldására. A filmben megjelenik George W. Bush és maga a Sátán is.

JOGHURT
(Jogurt)
00:01:40
Horvát
Rendezők: Cetinić, Nekić

Jól gondold meg mielőtt joghurtot lopnál !

PATIENT O
(Pacijent O)
00:14:00
Szerb
Rendezte: Miroslav Lakobrij

1943, valahol Szerbiában … A náci tudós kissé túllő a célon „Übermensch”-szérumával. Szerelmét oltja be a szérummal, ám ez súlyos következményekkel jár

JANKO
(Janko)
00:00:32
Horvát
Rendezte: Mrgrgrh

Janko nyuszi lerohanja a Lego várat.
Szinte pillanatok alatt véres küzdelem alakul ki. A Lego katonáknak semmi  esélyük, … vagy mégis ?!

<< Vissza

A TRASH  FILM FESTIVAL idén szeptemberben 4. alkalommal került megrendezésre a horvátországi Varazdin (Varazsd) városában . A fesztivál célja , hogy kifejezetten alacsony költségvetésű filmeket segítsen a mozivászonra , akció - , harcművészeti - , science fiction - , és horror kategóriákban .  A legjobb (vagy legrosszabb) alkotásokat Arany Láncfűrész – díjjal (GOLDEN CHAINSAW) jutalmazzák , egy az Oscar díjátadót idéző (vagy inkább kifigurázó) féktelen jókedvő ceremónia keretében   .

Jurica Hizak – fesztiváligazgató szerint : „Fantáziánk angyalokat , démonokat , vámpírokat , zombikat szül … , halhatatlan figurákat , akik irígylik tőlünk múlandó létünket . Filmeket készítünk róluk . Rossz filmeket , történeteik  felülkerekednek a filmgyártás körülményein . Nevetséges filmeket , amikben mindenki vesztes , a nézőt kivéve , aki mindenen röhög … Ebben rejlik a fesztivál ereje : éljen minden ami hülyeség , bizarr , és múlandó !”

 

Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49. (ZTV székház udvara) Belépőjegy: 400 Ft
A filmvetítések 19.00 órakor kezdődnek. Az előadásokat fedett helyen tartjuk. Minden film után kötetlen beszélgetés meghívott vendégekkel.