Cinema Color Szabadtéri Filmklub
Műsor...Elérhetőség...Archívum...Galéria...Fórum

"A Cinema Color egy filmudvar, majdnem olyan mint egy kertmozi. Csak azért majdnem, mert növények nincsenek, van viszont egy belső - ám szabad - tér. Szabad, mert levegős és nem klímás, és szabad, mert mentes a moziipar aktuális slágereitől. Azt vetítjük, amit szeretünk - remélve, hogy mások is hasonló hangulatokra vágynak..."

A ZaZeE Kulturális Egyesület Cinema Color címmel filmvetítést szervez a Zalaegerszegi Városi Televízió épületében. Az ötletet a tavaly decemberi MicroColor Fesztivál adta, melyen sor került hasonló vetítésre. A téli estén képzőművészek és szombathelyi amatőrfilmesek mutatkoztak be. A Color nevet azért használjuk ismét, mert az most már egy átfogó, több évre visszanyúló kulturális és művészeti koncepciót takar.
A ZTV kis, családias tere kifejezetten alkalmas a régi kertmozik és filmklubok hangulatának felidézésére. A filmek után pedig kötetlen beszélgetésen vehetnek részt a nézők.
Olyan alkotásokat keresünk, melyeket a pláza-mozik szinte egyáltalán nem, az art mozik csak ritkán és rövid ideig játszanak, a tévécsatornák pedig a késő esti műsorsávba rejtik el ezeket a ritkaságokat. Szeretnénk, ha a közönség egy kellemes és kötetlen helyszínen igazi filmművészeti produkciókkal ismerkedhetne meg.

Jelenleg nincs tervezett vetítés
Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49. (ZTV székház udvara)
Belépőjegy: 400 Ft
A filmvetítések 19.00 órakor kezdődnek. Az előadásokat fedett helyen tartjuk. Minden film után kötetlen beszélgetés meghívott vendégekkel.