A megadott adatokat az Egyesület bizalmasan kezeli, csak a pályázó beleegyezésével hozza nyilvánosságra. Pályázó hozzájárul, hogy az Ösztöndíj elnyerése esetén nevét és pályázatához feltöltött referenciáit a ZAZEE Kulturális Egyesület nyilvánosan kezelje. x

feltöltés...
kérlek ne klikkelj el, amíg nem végzünk

Fischer György Ösztöndíj jelentkezési lap

Személyes adatok

Elérhetőségek

Tanulmányok

Munkaterv

Referencia

A referenciákról 5 db képet kell feltölteni. Lehet jpg, gif, png. Amennyiben nem képet próbálsz feltölteni, sikertelen lesz az űrlap beküldése!

Jóváhagyás

Ha helyesen töltötted ki az adatlapot, a gombok felett zöld pipák vannak. Ha valahol piros x-et látsz, valami hiba van. Menj vissza és javíts! Amennyiben nem boldogulsz, küldj egy mailt az info@zazee.hu címre és segítünk.

A jelentkezés beküldése gombra kattintva kijelentem, hogy a Fischer György Képzőművészeti Ösztöndíj 2013. évi pályázati felhívásában megfogalmazott feltételeket megismertem, elfogadom és azoknak maradéktalanul megfelelek. Az adatkezelési feltételeket megismertem és elfogadom. Az általam szolgáltatott adatok, információk teljes körűek és hitelesek, a valóságnak mindenben megfelelnek, a beadott referenciák saját munkáim, azokat idegen szerzõi jog nem védi. Nyilatkozom arról, hogy az általam a pályázatom részeként benyújtott egyéni munkaterv és alkotások összhangban vannak a pályázati felhívás előírásaival. Tudomásul veszem, hogy az ösztöndíj elnyerésével kötelezettséget kell vállaljak arra, hogy az ösztöndíjas időszak végén a kamarakiállításon beszámolok. Nyilatkozom arról, hogy a pályázat elbírálását és az ösztöndíj odaítélését végző zsűri döntését elfogadom, a döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.